•  
  •  
  •  

Zorgbutler Els Sneep

Mogen zijn wie u bent …

… dat is waar het om draait in mijn Zorgbutler; een veilige omgeving waar u zelfstandig kunt wonen met de nodige ondersteuning altijd in de buurt. Hier staat respect voor elkaar voorop en kunt u het leven voortzetten zoals u dat zelf wilt. 

Als Zorgbutler mag ik u een plek aanbieden waar ik zelf ook zou willen wonen als ik zorg nodig zou hebben. Niet een instelling waar allerlei protocollen en systemen centraal staan, maar een fijn en liefdevol thuis waar het draait om échte betrokkenheid bij elkaar en waar volop mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten. In de gemeenschappelijke huiskamers bijvoorbeeld. 

Ik sta voor contact van mens tot mens in plaats van zorgverlener tot cliënt. Op een plek waar u zich bovendien geborgen mag voelen en waar er 24/7 iemand bereikbaar is. Een prettige gedachte!

Heerlijke omgeving

Mijn Zorgbutler is gevestigd op de verdiepingen 4, 5 en 6 in het pand aan de Cordell Hullplaats 22 in Rotterdam Ommoord. Het is hier heerlijk om bijvoorbeeld even te wandelen door de groene omgeving en te genieten van de rust in en om het pand. Ook voor wie graag de drukte van de stad opzoekt is het hier perfect want de metro bevindt zich op loopafstand. Daarnaast heeft de binnenplaats een fijne tuin waar veel bewoners regelmatig even hun benen strekken. Kortom, je hebt hier alles in de buurt.

ZorgButler Els Sneep
De ondernemer

De Zorgbutler is voor mij na ruim 25 jaar zorgervaring het antwoord op de vraag ‘wat ik nog het allerliefste wil doen in mijn leven’. Dat is namelijk u leren kennen en bijstaan in het behouden van uw zelfstandigheid én plezier in het leven. U maakt met mij afspraken over de ondersteuning die u daarbij nodig heeft, en ondertussen geniet u op uw eigen manier van het goede leven in de Zorgbutler.  

Komt u bij mij wonen?

Als u geïnteresseerd bent in één van mijn mooie appartementen dan hoor ik heel graag van u. Ik kan niet wachten om u te ontmoeten en samen te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Zorgbutler Els Sneep

Cordell Hullplaats 164
3068 VH Rotterdam
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar mijn Zorgbutler? Neem gerust contact op:
06-23800367

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via zorgbutler@meld-het.nu.