Informatiebijeenkomst Zorgbutler 11 oktober

Wil je zorgen vanuit vrijheid en een waardig leven bieden aan ouderen. Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst op dinsdag 11 oktober in Rotterdam-Ommoord. Tijdens deze bijeenkomst leer je alles over het runnen van je eigen Zorgbutler.

Programma

Naast de vrijheid van het ondernemerschap, kunnen Zorgbutlers altijd vertrouwen op de ondersteuning van de Franchisegever De Drie Notenboomen. Terwijl elke zorgondernemer onderneemt, leert en zorgt, biedt De Drie Notenboomen de kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Meer hierover wordt tijdens de bijeenkomst besproken.

De informatiebijeenkomst start op dinsdag 11 oktober 13:00 uur - 16:00. De presentatie wordt door Toon Biezenaar gegeven. Toon is voormalig ondernemerscoach en expert Werving en Selectie bij De Drie Notenboomen. Hij kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen franchisevestiging en de ondersteuning die je krijgt. Tijdens de informatiebijeenkomst is er volop gelegenheid om je vragen te stellen aan Zorgbutler Els Sneep. 

Wie ben jij?

Geloof jij ook dat het belangrijk is dat ouderen de eigen regie houden en ben je ervan overtuigd dat jij daaraan kan bijdragen? Dan zoeken wij jou!

  • BIG-geregistreerd verpleegkundige

  • Liefde, passie en bevlogenheid

  • Ruime en leidinggevende ervaring in de zorg

  • Back-to-basics mentaliteit

Meld je dan aan voor de bijeenkomst onderaan deze pagina. Het programma krijg je op voorhand toe gemaild.

Meer informatie over het zorgondernemerschap vind je hier.

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst

Fijn dat je een informatiebijeenkomst wil bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Zorgbutler iets voor je is. Laat hieronder je contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Wij ontmoeten je graag op de informatiebijeenkomst!
Jouw inschrijving
Aantal personen
Jouw contactgegevens
Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van je gegevens, waaronder je e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!