Hoera, vijf jaar Zorgbutler!

Zorgbutler jubileum
Events

Het was feest vrijdag 3 november: de franchiseformules Zorgbutler en Thomas Op Kamers (ThOK) bestaan precies vijf jaar! Samen met bewoners, medewerkers en de zorgondernemers werd er een feestje gevierd in de gemeenschappelijke woonkamer van ThOK. Samen werd er genoten van een hapje, drankje en een muziekje. En dat leverde veel mooie foto’s op, je vindt ze hier.

Voor jong en oud sinds 2017

Zorgbutler en Thomas op Kamers delen sinds 2017 het pand aan de Cordell Hullplaats in Rotterdam-Ommoord. Jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking wonen op de begane grond van het appartementencomplex bij Thomas Op Kamers. De drie Zorgbutlers zijn verdeeld over de overige negen verdiepingen. Ouderen wonen hier zelfstandig, maar met zorg binnen handbereik. Beide zorgformules worden gerund door gedreven zorgondernemers.

Zorgondernemer Zorgbutler
Zorgbutler Els, Ayse en Marisa.

Daverend applaus

Uiteraard werden de zorgondernemers extra in het zonnetje gezet. De drie dames werden bedankt voor hun enorme inzet door Roger Lof, operationeel directeur van franchise-organisatie De Drie Notenboomen. Els Sneep werd als eerste door Roger naar voren gehaald. Zij is met recht een van de pioniers van de Zorgbutler te noemen. Zij heeft de zorgformule vanaf 2017 met veel daadkracht, creativiteit en liefde mede vormgegeven. Ook Marisa en Ayse, beiden dit jaar gestart als zorgondernemer, ontvingen een daverend applaus van alle aanwezigen en mooie woorden voor hun harde werk van de afgelopen tijd.

You never walk alone

Het feest was voor jong en oud ook een uitstekende gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Dat zowel de jongeren als de oudere bewoners dol zijn op hun stad Rotterdam was onmiskenbaar. Want met het Rotterdamse lijflied, ‘You never walk alone’, gingen alle handen de lucht in en werd door iedereen luidkeels meegezongen. Op naar de volgende vijf jaar vol liefdevolle zorg!

ZorgButler

Delen: