Zorgbutler aanwezig op Florence Nightingale Fair

logo florence nightingale fair
Werken

Trots! Zorgbutler Angela Kunne is op 7 september a.s. aanwezig op de Florence Nightingale Fair in Veenendaal. Tijdens een workshop zal ze met haar toehoorders op zoek gaan naar het lef om als verpleegkundige te durven doen waar je voor staat.

'Op vrijdag 7 september 2018 vindt de eerste editie van de Florence Nightingale Fair plaats in de Basiliek te Veenendaal', zo staat te lezen op de website. 'De Fair is een evenement voor en door zorgprofessionals. Tijdens de Fair draait alles om de zorgprofessional en komen alle aspecten van het werken in de zorg voorbij'. Waaronder dus een workshop van Angela Kunne, inmiddels alweer ruim anderhalf jaar zorgondernemer van haar ZorgButler in Rotterdam.

Haar workshop draagt de naam 'Hoeveel lef heb jij nog als verpleegkundige?' De Florence Nightingale Fair kondigt haar aan met deze woorden:

Angela Kunne gooide in 2016 het roer om in haar carrière als verpleegkundige om in Rotterdam als ZorgButler te gaan pionieren in de ouderenzorg. Of is het thuiszorg? Een goeie vraag, want haar klanten zijn allemaal mensen die nog zelfstandig kunnen wonen maar wel een zorgvraag hebben. Meer nog: het zijn die mensen die de kans lopen om thuis eenzaam weg te kwijnen. In haar ZorgButler organiseert Angela enerzijds zorg op maat, maar biedt ze tevens een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen samen-leven. Op zich heel gewoon, maar heel complex omdat binnen de regelgevende kaders te organiseren.

Durven doen

Hoe kan binnen de zorg de vrijheid van denken en doen geborgd worden? En hoe intimiderend zijn de geldende kaders in wet- en regelgeving. Angela deelt haar ervaringen en gaat met haar toehoorders op zoek naar het lef om als verpleegkundige te durven doen waar je voor staat.

We kijken uit naar een mooie en inspirerende middag!

Delen: