•  
  •  

Zorgbutler Ayse

Vanaf 1 juni 2022 opent Zorgbutler Ayse. Ik bied bewoners met lage tot matige zorgbehoeften hulp bij allerlei dagelijkse dingen. Graag draag ik bij aan het welzijn van ouderen door hen een zorgzaam thuis te bieden, terwijl zij toch zelfstandig in hun appartement wonen. Hulp, aandacht en gezelschap zijn altijd in de buurt.

Zorgbutler Ayse Canta Rotterdam
De ondernemer

Ik ben Ayse Baskale, ben 51 jaar, getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen die studeren. Ik ben van Turkse afkomst, maar woon al 31 jaar in Nederland. Ik heb mijn gezondheidszorg gerelateerde opleidingen in Nederland gevolgd. Ik start met na 22 jaar ziekenhuiservaring en 7 jaar ervaring in de ouderenzorg met veel enthousiasme in mijn Zorgbutler.

Zorgbutler Ayse

Cordell Hullplaats 64
3068 VH Rotterdam
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar mijn Zorgbutler? Neem gerust contact op:
0624444223

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via zorgbutler@meld-het.nu.