•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zorgbutler de Parel

Allen uniek…  

Zorgbutler De Parel wordt geleid door mij: zorgondernemer Marisa dos Santos Borges.  Ik streef na dat bewoners gelukkig zijn met hun huidige levensomstandigheden en kunnen genieten van de alledaagse geluksmomenten. Het leven is soms al zwaar genoeg. Als Zorgbutler wil ik graag een steentje bijdrage aan het welzijn van de bewoners. Door het leven een stukje aangenamer te maken daar waar ik kan. Kwalitatief en hoogwaardige zorg met tijd en aandacht voor de bewoners, daar is waar de Zorgbutler | de Parel voor staat. Een warme en een veilige omgeving is iets waar we allemaal recht op hebben. Een eigen plek waar iedereen zich thuis voelt en kan zijn wie ze zijn.  

Zorgbutler Rotterdam

Liefde voor...

De afgelopen vijf jaar heb ik als zelfstandige verpleegkundige gewerkt. Ik heb ruime ervaring opgedaan in verschillende settingen én in verschillende zorgfuncties.  Ik ben erachter gekomen dat mijn hart bij de ouderenzorg ligt en met name in de kleinschalige setting. Tijd en aandacht voor de bewoner en korte lijnen is waar ik voor sta. Zorgen zit in mijn hart en dit doe ik dan ook met een glimlach.  

Marisa dos Santos Borges
De ondernemer

Ik ben Marisa dos Santos Borges een echte Rotterdamse. Ook al ben ik onlangs verhuisd met mijn gezin en dieren naar Spijkenisse. Rotterdam zit in mijn hart. De  Rotterdamse mentaliteit, hands on mentaliteit, eerlijkheid, openheid en vooral doen wat je zegt, is een belangrijke leidraad.  Daarnaast vind ik het belangrijk om te doen waar ik blij van word en energie van krijg. Bij mijn Zorgbutler| de Parel word je overspoeld met positieve energie.  


Behoefte aan positieve energie? U bent bij mij van harte welkom!

Zorgbutler de Parel

Cordell Hullplaats 262
3068VH Rotterdam
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:
06 40752589

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via zorgbutler@meld-het.nu.